Ging mijn vriendin vreemd

Het is wel heel erg vreemd, mijn vriendin die al jarenlang roept dat vreemd gaan het allerergste is wat er kan gebeuren wordt door een vriendin van mij beschuldigd van vreemd gaan. Ik vraag mezelf af in hoeverre hier een kern van waarheid in zit. Het is namelijk door de vriendin die ook knettergek op mij is.

Ik vertrouw de dame die gek op mij is wel maar ik vertrouwde ook mijn eigen vriendin.
Zeker omdat ze al heel erg lang weinig behoefte aan intimiteit met mij had.

Ik weet nu echt niet meer hoe ik moet reageren op mijn eigen vriendin en ik ben verdrietig.
Niet gekwetst ofzo maar wel heel erg verdrietig om wat er mis gaat in mijn leven.

Waarom kan mijn relatie nooit een beetje stabiel blijven?

Jembe spelen

[27-9 13:22] Desiree: Ik vind het vreselijk die trommels
[27-9 13:23] Desiree: Ik raak er gewoon gefrustreerd van
[27-9 13:23] Desiree: Het fokt mij op
[27-9 13:24] Desiree: Vind het niet mooi of rustgevend
[27-9 13:25] Desiree: Iedereen was ook helemaal verbaasd. Ze weten dat ik altijd zing enzo (ze horen mij elke dag op t kantoor zelfs nog zingen😬😬😬😬😬😬 zeiden ze) maar djembé en sowieso instrumenten zijn niets voor mij. Ik gebruik mijn stem liever

Incident

Gisteren een incident met de hond gehad, op de hondenuitlaatplaats liep een oudere vrouw met een fiets.

Mijn hond liep op haar af en sprong tegen de vrouw op, die dat niet leuk vond. Ik riep mijn hond maar zij kwam niet.

Zij gaf aan haar tanden te hebben gevoeld maar zoiets heeft mijn hond nog nooit eerder gedaan en leek mij eerder wild knuffelen en misschien heeft ze zelfs haar nagels gevoeld wat ook niet hoort!! Maar is voor mij dan toch minder beangstigend als bijten.

Ik heb er vannacht ook wakker van gelegen! Mijn hond hoort niet te bijten en als hij dat wel doet dan is alle vertrouwen in de hond weg.

Ik heb de hond aangelijnt en de dame liep verder en ik snel naar huis. Ik ben nog terug geweest zonder hond om die dame te zoeken. Gewoon om te bespreken wat de schade is en hoe dit opgelost kan worden.

Ik kon haar niet vinden na een flinke wandeling gaf ik het op. Nu zit ik op precies dezelfde tijdstip weer op de hondenuitlaatplaats, dit keer zonder hond. Ik hoop die dame weer te zien en dit netjes te bespreken.

Ook wil ik graag weten of het idd nagels of tanden waren wat deze mevrouw voelde. Bijten is echt uit den boze en zal betekenen dat ik de hond weg zal moeten doen.

Door de zelfmoordpoging van mijn vriendin sta ik alleen voor de opvoeding van de hond en bijten van mens of dier is in mijn ogen te ver.

Een mens dat beter voor de hond kan zorgen zal haar dan over mogen nemen.

De roodharige kitten

Een vriendin van mij heeft een roodharige kitten maar ze heeft besloten dat ze deze roodharige kater niet kan houden. Ik heb aangeboden de kater een forever huisje te geven omdat ik het sneu vind voor de kater en voor mijn vriendin en als de kater bij mij komt wonen, kan ze altijd nog knuffelen met de kat.

Maar nu wil ze ineens niet meer dat wij de kat overnemen. Ze denkt dat de kat het elders beter heeft.

Ik ben teleurgesteld en eigenlijk ook een beetje boos want wij kunnen de kat een goed leven geven!

Steeds als ze in gesprek gaat over de kat, dan negeer ik haar. Ze bekijkt het maar lekker met die kat erbij.

Ik ben zo teleurgesteld en ook al zit het asiel vol met kittens, deze roodharige vond ik zo schattig… Maarja het is niet anders.

Rekening van Duo betaalt

Mijn vriendin moest gisteren 45 euro aan duo betalen maar was daartoe financiëel niet in staat. Ik heb bij hoge uitzondering deze betaling gedaan.

Ik baal hier wel van want zij werkt niet en ze studeert niet, heeft geen inkomen omdat UWV denkt dat ze kan werken maar ze is werkelijk tot niets in staat. Ze is een wandelende chaos vol met angsten.

Doordat het UWV haar geen Wajong heeft gegeven zit ik financieel behoorlijk aan de grond. Ik probeer het vol te houden door 40 uur te werken maar mijn gezondheid is met mijn reuma en suikerziekte (diabetes) ook afnemend.

Soms overweeg ik haar uit huis te zetten zodat ik zelf tenminste de rust terug heb in mijn inkomen en uitgaven patroon.

Wandelen

Gisteren was het erg warm in huis en daarom besloot ik een stukje te wandelen. Gelukkig wilde de Sloveense vriendin van mijn vriendin mee naar het bos want ik vind het niet fijn om alleen te gaan.

Omdat ik net ziek geweest ben, had ik niet veel energie om te wandelen en zijn we niet verder gewandeld dan de eerste bankjes in het Kralingse bos. Daar hebben we gekletst over onze vakantie op het mooie eiland Kreta, hoe mooi hotel Angela is, mijn werk, geldproblemen en de vliegtuigen die wij bekeken vanaf het bankje in het Kralingse bos

Met de terugreis had Correndon een zeer klein vliegtuigje ingezet en het was heel erg krap gedurende de 5 uur durende reis van Heraclion naar Rotterdam airport.

Toen ik 30 jaar geleden voor het eerst met Air Holland vloog had ik naar mijn idee veel meer zitruimte en zaten er geen 6 stoelen maar 4 stoelen in een rij.

Dat maakt toch net een klein stukje comfort en als KLM of Transavia een betere beenruimte bieden neem ik waarschijnlijk volgende reis liever een duurdere reis zodat ik prettiger en uitgerust op mijn bestemming kom.

Kruidvat treinkaartjes

Ik ben op zoek naar Kruidvat treinkaartjes maar helaas zijn ze niet meer te koop en Blokker en HEMA heeft ook geen aanbieding.

Geen water meer in Kaapstad

Met verbazing zat ik gisteren een stukje over Kaapstad in Zuid Afrika te kijken op RTL nieuws.
Een jonge negroïde vrouw werd aan het woord gelaten, er is geen water meer voor haar en haar vier kinderen en ze durft niet op zoek naar water buiten haar woongebied want veel mensen worden blijkbaar zinloos vermoord. Haar eigen straat uitgaan zou ze al heel erg eng vinden door alle rovers en moordenaars. Het is toch verschrikkelijk als een mens op zo’n manier moet vrezen voor zijn leven en de eigen straat uitgaan levensgevaarlijk is.

Dat is allemaal vreselijk nieuws want ieder mens zou voldoende eten en drinken moeten hebben maar aan de andere kant kan ik me nog herinneren dat een vriendin van mij enkele jaren geleden werd afgesloten van de waterleiding omdat zij de waterrekening met haar uitkering niet voldoen. De vrouw had minderjarige kinderen die hierdoor verstoten werden van stromend water.

De vader van de minderjarige kinderen heeft toen geprobeerd om de kinderen met behulp van de kinderbescherming uit huis te laten plaatsen en zo een coup op de voogdij te doen omdat hij wel stromend water in huis heeft.

Het is vreselijk als je in een plaats woont waar geen water meer voorhanden is door de droogte maar hoeveel erger is het als deze maatschappij besluit om de eerste levensbehoefte van een mens af te nemen omdat een rekening niet betaalt kan worden! Dit gebeurde in Nederland, het land dat omringt is door water en een groot wateroverschot heeft en geen enorme droogte zoals in Kaapstad

Als we dan toch weer een actie gaan opzetten om dorstige mensen te helpen, zullen we dat dan doen voor mensen die in Nederland van de waterleiding zijn afgesloten omdat zij de waterrekening niet meer konden betalen?

Weet u nog vroeger?

Toen ik jong was, was ik veel gelukkiger. Ik maakte me geen zorgen om mijn baan of om het geld op de aandelenbeurs. De economie deed me al helemaal niets maar inmiddels ben ik onderdeel van deze economie, vrees ik voor mijn baan en heb ik iedere dag behoefte om te weten dat de AEX en Dow Jones niet zijn ingestort.

Weet je nog hoe het als kind was? Er was niet veel ellende of stress. Lekker samen met Mariska buiten spelen en wat naar school gaan. Ja daar begon de ellende want op school werden we van mens naar werknemer omgebouwd. 

We werden keihard afgerekend door meesters en juffen die ons vertelde dat we moesten stilzitten, niet lachen en doorwerken. 

Longkanker

Gisteren kreeg ik het nare bericht dat de vader van buurman Paul niet lang meer te leven heeft.

Hij heeft longkanker en hij heeft besloten zichzelf niet te laten behandelen of reanimeren. Ik vind dat nogal een besluit om te nemen want blijkbaar haat hij het leven genoeg om de dood te kiezen zonder een kans op langer leven.

Zijn keuze is tot stand gekomen omdat hij vele mensen heeft zien sterven door de chemo en dat wil hij zichzelf niet aandoen.

Wederom ben ik dankbaar dat het weer mijn huis en familie overslaat. Kanker is een nare gemene ziekte en ik kan alleen maar hopen dat deze ziekte uit mijn buurt blijft.